Bemutatkozás

Unja már az egyszínű falat? Valami friss, dekoratív, de egyszerű és olcsó megoldásra vágyik? A falimatrica segít újjávarázsolni otthonát. Mindezt könnyedén, és bármily hihetetlen – de pillanatok alatt.

Akár a nappali egyik falát szeretnénk hangsúlyossá tenni egy szép virágmotívummal, akár a modern szobának szeretnénk egy kis retro hangulatot kölcsönözni, vagy a gyerekszobát színesítenénk, jó megoldást jelenthet a falimatrica. Nem kell az egész szobát kipakolni, szakembert keresni, bajlódni a festéssel, tapétázással napokon át. Mindössze pár perc alatt egy kis kézügyességgel és néhány ezer forinttal teljesen új öltözetet adhatunk a szobának egy látványos, és jól elhelyezett falimatricával, faltetoválással.

A nagy formátumú dekorációs matricák és faltetoválások egyszerűen felragaszthatóak bármilyen sima, tiszta felületre (legyen az fal, mennyezet, padló, ajtó, bútor) és eltávolítás után áthelyezhetőek akár többször is. A kiváló minőségű átlátszó vinil fóliára nyomtatott kollekció számos egyedi dizájnt és változatos témákat kínál. Virágok, faltetoválások, grafikus motívumok, valamint vicces figurák kreatív gyermekek számára – változtassa át szobáit varázsütésre, egyszerűen!

Termékkínálatunkban megtalálja a legnagyobb európai gyártók kollekcióit, a német Komar és az öntapadós tapétáiról már évtizedek óta ismert d-c-fix, a francia Caselio, az olasz Crearreda és a belga Home Interiors.